Jamón Ibérico Bellota (50 g)
Art. nr: 1220
Jamón Ibérico regnes for å være kongen over alle verdens spekeskinker. Det er en eksklusiv skinke som ikke bør serveres med for mange andre smaker, men nytes alene eller sammen med fersk asparges og ristede nøtter, eller nøytralt nystekt brød.
I fire generasjoner har Pedro Nieto fritt oppdrettet den iberiske grisen, fôret i full natur. De produserer produkter med tålmodighet og kunnskap, og har gjennom årene perfeksjonert arbeidsmetodene for å oppnå produktenes spesielle karakter av høy kvalitet.
Art. nr: 1220
Jamón Ibérico regnes for å være kongen over alle verdens spekeskinker. Det er en eksklusiv skinke som ikke bør serveres med for mange andre smaker, men nytes alene eller sammen med fersk asparges og ristede nøtter, eller nøytralt nystekt brød.
I fire generasjoner har Pedro Nieto fritt oppdrettet den iberiske grisen, fôret i full natur. De produserer produkter med tålmodighet og kunnskap, og har gjennom årene perfeksjonert arbeidsmetodene for å oppnå produktenes spesielle karakter av høy kvalitet.
Art. nr: 1220
Jamón Ibérico regnes for å være kongen over alle verdens spekeskinker. Det er en eksklusiv skinke som ikke bør serveres med for mange andre smaker, men nytes alene eller sammen med fersk asparges og ristede nøtter, eller nøytralt nystekt brød.
I fire generasjoner har Pedro Nieto fritt oppdrettet den iberiske grisen, fôret i full natur. De produserer produkter med tålmodighet og kunnskap, og har gjennom årene perfeksjonert arbeidsmetodene for å oppnå produktenes spesielle karakter av høy kvalitet.
Spesifikasjoner
Art. nr: 1220
Salgsenhet: kg
Opprinnelsesland: Spania
Net / gross vekt: 50g
F-pak per D-pak:
Antall på pall:
GTIN D-pak:
GTIN Pall:
EPD:
-
-
Svinekjøtt, salt, sukker, antioksidant (E-301), surhetskorrigerende (E-331iii), konserveringsmiddel (E-252)
-
Næringsinnhold per 100g
Energi: 1891 kJ / 452 kcal
Fett (g): 37,4
Hvorav mettede fettsyrer (g): 16,44
Karbohydrater (g): < 0,5
Hvorav sukkerarter (g): < 0,5
Kostfiber (g): < 1
Protein (g): 28,8
Salt (g): 1,5-2
-
Nytes alene eller sammen med fersk asparges og ristede nøtter, eller nystekt brød.
-
Pedro Nieto er en familie bedrift som ligger i Guijuelo-området (Salamanca) dedikert til håndverksproduksjon av iberiske skinker og pølser.