Jamón Ibérico Bellota (50 g)

0,00 kr

Art. nr: 1220

Jamón Ibérico regnes for å være kongen over alle verdens spekeskinker. Det er en eksklusiv skinke som ikke bør serveres med for mange andre smaker, men nytes alene eller sammen med fersk asparges og ristede nøtter, eller nøytralt nystekt brød.

I fire generasjoner har Pedro Nieto fritt oppdrettet den iberiske grisen, fôret i full natur. De produserer produkter med tålmodighet og kunnskap, og har gjennom årene perfeksjonert arbeidsmetodene for å oppnå produktenes spesielle karakter av høy kvalitet.

Legg til i handlevogn

Art. nr: 1220

Jamón Ibérico regnes for å være kongen over alle verdens spekeskinker. Det er en eksklusiv skinke som ikke bør serveres med for mange andre smaker, men nytes alene eller sammen med fersk asparges og ristede nøtter, eller nøytralt nystekt brød.

I fire generasjoner har Pedro Nieto fritt oppdrettet den iberiske grisen, fôret i full natur. De produserer produkter med tålmodighet og kunnskap, og har gjennom årene perfeksjonert arbeidsmetodene for å oppnå produktenes spesielle karakter av høy kvalitet.

Art. nr: 1220

Jamón Ibérico regnes for å være kongen over alle verdens spekeskinker. Det er en eksklusiv skinke som ikke bør serveres med for mange andre smaker, men nytes alene eller sammen med fersk asparges og ristede nøtter, eller nøytralt nystekt brød.

I fire generasjoner har Pedro Nieto fritt oppdrettet den iberiske grisen, fôret i full natur. De produserer produkter med tålmodighet og kunnskap, og har gjennom årene perfeksjonert arbeidsmetodene for å oppnå produktenes spesielle karakter av høy kvalitet.

Spesifikasjoner

Art. nr: 1220

Salgsenhet: kg

Opprinnelsesland: Spania

Net / gross vekt: 50g

F-pak per D-pak:

Antall på pall:

GTIN D-pak:

GTIN Pall:

EPD:

  • Svinekjøtt, salt, sukker, antioksidant (E-301), surhetskorrigerende (E-331iii), konserveringsmiddel (E-252)

  • Næringsinnhold per 100g

    Energi: 1891 kJ / 452 kcal

    Fett (g): 37,4

    Hvorav mettede fettsyrer (g): 16,44

    Karbohydrater (g): < 0,5

    Hvorav sukkerarter (g): < 0,5

    Kostfiber (g): < 1

    Protein (g): 28,8

    Salt (g): 1,5-2

  • Nytes alene eller sammen med fersk asparges og ristede nøtter, eller nystekt brød.

  • Pedro Nieto er en familie bedrift som ligger i Guijuelo-området (Salamanca) dedikert til håndverksproduksjon av iberiske skinker og pølser.