Sjokoladefondant
Art. nr: 1620
En ren nytelse! Den ideelle sjokoladefondanten er så delikat myk i midten at sjokoladen renner litt ut når du setter skjeen i den. Det er derfor viktig å være nøye med steketemperatur og steketid for å oppnå dette. Denne stekes direkte fra frossen tilstand.
Når du mestrer det, finnes det få ting som smaker bedre.
Art. nr: 1620
En ren nytelse! Den ideelle sjokoladefondanten er så delikat myk i midten at sjokoladen renner litt ut når du setter skjeen i den. Det er derfor viktig å være nøye med steketemperatur og steketid for å oppnå dette. Denne stekes direkte fra frossen tilstand.
Når du mestrer det, finnes det få ting som smaker bedre.
Art. nr: 1620
En ren nytelse! Den ideelle sjokoladefondanten er så delikat myk i midten at sjokoladen renner litt ut når du setter skjeen i den. Det er derfor viktig å være nøye med steketemperatur og steketid for å oppnå dette. Denne stekes direkte fra frossen tilstand.
Når du mestrer det, finnes det få ting som smaker bedre.
Spesifikasjoner
Art. nr: 1620
Produsent: Morro Fino
Salgsenhet: 1 kasse x 30 enheter
Opprinnelsesland: Spania
Net/gross weight: 2,4 kg / 2,57 kg
F-pak per D-pak: 30
Antall på pall: 240
GTIN D-pak:
GTIN Pall:
EPD:
-
Hvete Inneholder
Egg Inneholder
Soya Inneholder -
Pasteurisert EGG, sjokolade (19%) [sukker, kakao paste, kakao smør, emulgator E322 (SOYA lecitin), naturlig vanilje
smakstilsetning], solsikkeraffinert olje, kjølemiddelpreparat (sukker, pulverisert kakao, HVETE mel, smakstilsetning, fortykningsmiddel E412), HVETE mel (HVETEmel, antioksidant E300), sukker.
-
Næringsinnhold per 100g
Energi: 1613 Kj / 386 KCal
Fett (g): 20
Hvorav mettede fettsyrer (g): 8,7
Karbohydrater (g): 42,7
Hvorav sukkerarter (g): 28,3
Kostfiber (g): -
Protein (g): 6,7
Salt (g): 0,125
-
1. Tining i mikrobølgeovn (20 sekunder på maks effekt) Tiden er en indikasjon, og avhenger av hvilken mikrobølgeovn man har.
2. Ikke tin før du setter produktet i mikrobølgovnen.
3. Opptinet produkt: Holdbarhet i 7 dager ved romtemperatur.
-
* Dypfryst produkt. Konservering ved -18°C.
Dette produktet må ikke fryses på nytt.