Vaniljesnurrer (120 g) 34stk 4.1kg
Art. nr: 1601
Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.
Art. nr: 1601
Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.
Art. nr: 1601
Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.
Spesifikasjoner
Art. nr: 1601
Produsent: Morro Fino
Salgsenhet: 1 eske x 34 stk
Opprinnelsesland: Spania
Net/gross weight: 4,1 kg
F-pak per D-pak: 34
Antall på pall: 72
GTIN D-pak:
GTIN Pall:
EPD:
-
Gluten Inneholder
Hvete Inneholder
Bygg Inneholder
Egg Inneholder
Melk Inneholder
Soya Inneholder -
HVETEmel, fløte (vann, sukker, modifisert stivelse, skummet MELK pulver, fersk EGGEplomme, vegetabilsk fett (kokos), fortykningsmiddel E466, konserveringsmiddel E202, smakstilsetning, salt), margarin (vegetabilsk fett og oljer (palme, soya, solsikke, I variabel andel), vann, emulgator E471 (palme), syre E330, konserveringsmiddel E202, smaksstoffer, farge E160a(iii)), vann, sukker, gjær, salt, MELKepreparat (MELK-derivater, vegetabilsk fett (kokos), stabilisator E451i) , HVETEGLUTEN, emulgatorer (E472e, E471), MELbehandlingsmidler (E300, E920), druesukker, EGG i pulverform, maltet BYGGMEL, enzymer. Dekorasjon: pasteurisert flytende EGG.
-
Næringsinnhold per 100g
Energi: 1641 Kj / 393 KCal
Fett (g): 23
Hvorav mettede fettsyrer (g): 12
Karbohydrater (g): 40
Hvorav sukkerarter (g): 17
Kostfiber (g): -
Protein (g): 5,5
Salt (g): 0,48
-
Legg vaniljesnurrer på smurte bakebrett/bakepapir og tin i 30 min.
Varm ovnen på 175°C under tining.
Steking i 16 til 18 min. Avhengig av produktmengden i ovnen. Ovnen må være lukket under hele steketiden. Produktet trenger ikke glasering med egg.
-
* Dypfryst produkt. Konservering ved -18°C.
Dette produktet må ikke fryses på nytt etter tining.