Vaniljesnurrer (120 g) 34stk 4.1kg

0,00 kr

Art. nr: 1601

Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.

Antall:
Legg til i handlevogn

Art. nr: 1601

Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.

Art. nr: 1601

Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.

Spesifikasjoner

Art. nr: 1601

Produsent: Morro Fino

Salgsenhet: 1 eske x 34 stk

Opprinnelsesland: Spania

Net/gross weight: 4,1  kg

F-pak per D-pak: 34

Antall på pall: 72

GTIN D-pak:

GTIN Pall:

EPD:

  • Gluten Inneholder
    Hvete Inneholder
    Bygg Inneholder
    Egg Inneholder
    Melk Inneholder
    Soya Inneholder

  • HVETEmel, fløte (vann, sukker, modifisert stivelse, skummet MELK pulver, fersk EGGEplomme, vegetabilsk fett (kokos), fortykningsmiddel E466, konserveringsmiddel E202, smakstilsetning, salt), margarin (vegetabilsk fett og oljer (palme, soya, solsikke, I variabel andel), vann, emulgator E471 (palme), syre E330, konserveringsmiddel E202, smaksstoffer, farge E160a(iii)), vann, sukker, gjær, salt, MELKepreparat (MELK-derivater, vegetabilsk fett (kokos), stabilisator E451i) , HVETEGLUTEN, emulgatorer (E472e, E471), MELbehandlingsmidler (E300, E920), druesukker, EGG i pulverform, maltet BYGGMEL, enzymer. Dekorasjon: pasteurisert flytende EGG.

  • Næringsinnhold per 100g

    Energi: 1641 Kj / 393 KCal

    Fett (g): 23

    Hvorav mettede fettsyrer (g): 12

    Karbohydrater (g): 40

    Hvorav sukkerarter (g): 17

    Kostfiber (g): -

    Protein (g): 5,5

    Salt (g): 0,48

  • Legg vaniljesnurrer på smurte bakebrett/bakepapir og tin i 30 min.

    Varm ovnen på 175°C under tining.

    Steking i 16 til 18 min. Avhengig av produktmengden i ovnen. Ovnen må være lukket under hele steketiden. Produktet trenger ikke glasering med egg.

  • * Dypfryst produkt. Konservering ved -18°C.

    Dette produktet må ikke fryses på nytt etter tining.