Pintxo Trøffel Fried Egg
Art. nr: 1023
En delikat eggeplomme pakket inn i et ark av dehydrert potet. En ekte miniatyrperle klar på bare 60 sekunder. Tildelt pris som den beste tapasen i Spania og en av de 10 beste i nasjonens historie
Art. nr: 1023
En delikat eggeplomme pakket inn i et ark av dehydrert potet. En ekte miniatyrperle klar på bare 60 sekunder. Tildelt pris som den beste tapasen i Spania og en av de 10 beste i nasjonens historie
Art. nr: 1023
En delikat eggeplomme pakket inn i et ark av dehydrert potet. En ekte miniatyrperle klar på bare 60 sekunder. Tildelt pris som den beste tapasen i Spania og en av de 10 beste i nasjonens historie
Spesifikasjoner
Art. nr: 1023
Produsent: La Cocina de Senen
Salgsenhet: 25 stk
Opprinnelsesland: Spania
Net/gross weight: 2,5 kg / 2,94 kg
F-pak per D-pak: 125
Antall på pall: 132
GTIN D-pak:
GTIN Pall:
EPD:
-
Egg Inneholder
-
Pasteurisert EGGeplomme (37%), potet (27%), baconfett, vann, solsikkeolje, salt, sopp og trøffelsaus (2%) [dyrket sopp (Agaricus bisporus), extra virgin olivenolje, solsikkeolje, vill sommertrøffel (Knoll aestivum vitt.) (7%), svarte oliven, salt og smakstilsetning], stabilisator E 420, extra virgin olivenolje, potetstivelse, stabilisator E 440 og fuktighetsbevarende middel E 422
-
Næringsinnhold per 100g
Energi: 1626 kJ / 392 kcal
Fett (g): 32 g
Hvorav mettede fettsyrer (g): 11 g
Karbohydrater (g): 19 g
Hvorav sukkerarter (g): 0 g
Kostfiber (g): -
Protein (g): 7 g
Salt (g): 1 g
-
Tines i romtemperatur eller kjøleskap
-
25 måneder på fryselager
Når den er tint, må den spises innen 5 dager. Må ikke fryses på nytt.
-
La Cocina de Senén ble startet i 2011 med mål om å bringe de mest kjente pintxoene og tapasene fra Sagartoki Restaurant ledet av Senén González, til ethvert hjørne av verden.